Un alt dispozitiv plin de stil, „nascut" spre deliciul pasionatilor de moda din colaboararea companiei sud-coreene Samsung cu casa italiana de moda Armani, este telefonul Samsung Armani.

Ca si majoritatea celorlalte mobile branduite de case de moda, nici acesta nu se remarca prin trasaturi extraordinare comparativ cu celelalte telefoane de pe piata – dar daca scrie pe el Armani si arata cum arata, ce mai conteaza, nu-i asa? Masurand 87.5 mm in inaltime si cantarind 85 de grame, acest dispozitiv subtirel si stralucitor are un display touchscreen de 2.6 inch cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli si 262K culori si este dotat cu o camera foto de 3.2 megapixeli cu flash si zoom, cu care se poate si filma.

In privinta conectivitatii, Samsung Armani nu sta deloc rau, incorporand optiuni cu adevarat sofisticate precum Bluetooth, USB, GPRS, Wi-Fi si EDGE. Printre altele, un programel care citeste documente MS, un media player care suporta fisiere MP3, AAC si AAC+, radio FM si un browser XHTML completeaza echipamentul tehnic al acestui accesoriu superb.