Dupa temperaturile scazute din sezonul rece care au avut ca efect deshidratarea firului de par, primavara aceasta iti recomandam sa urmezi tratamentul fortifiant Satinique de la Amway prin care sa vitalizezi podoaba capilara, unul dintre cele mai de pret atuuri ale unei femei.

Satinique, masca revitalizanta pentru par, confera podoabei capilare catifelarea, aspectul natural si vitalitatea de care are nevoie. Satinique este un tratament fortifiant, combinat cu puterea compexului ENERJUVE cu extract din seminte de struguri si kukui, pentru a repara si reface parul in profunzime, catifelundu-l si hidratandu-l inainte de coafare.

Aceasta masca revitalizanta lansata de Amway este potrivita pentru toate tipurile de par, dar in mod special pentru parul deteriorat si vopsit, regenerandu-l.

masca-revitalizanta-satinique.jpg

Tratamentul fortifiant Satinique repara si ingrijeste parul in profunzime, actioneaza asupra structurii firului de par, intarindu-l cu pana la sase ori.

Oamenii de stiinta de la Satinique au aplicat cunostintele din domeniul nutritiei si al frumusetii pentru a crea ingrediente inovatoare pentru sanatatea parului, pe care le-au imbinat intr-un amestesc de plante si nutrienti atent selectionat. Astfel, primavara te gaseste zambitoare, frumoasa si plina de vitalitate!

Pentru detalii si comenzi acceseaza siteul https://www.amway.ro/.