Castigatoarea concursului gazduit pe fpeople in luna decembrie, Alecsandra Borhan, a participat in aceasta saptamana la sedinta de make-up profesional oferita de fpeople.ro si make-up artistul Oana Busuioc.

Pentru Alecsandra, make-up artistul Oana Busuioc a ales trei elemenete cheie: o privire patrunzatoare, un ten luminos si buze seducatoare – inspiratia pentru acest machiaj fiind vedeta de la Hollywood, Angelina Jolie.

“Pentru a evidentia culoarea ochilor, paleta cromotica folosita a fost una complementara verdelui. Fiind un machiaj de beauty si nu unul artistic, nu puteam folosi portocaliul, insa m-au ajutat derivatele acestuia: maro, caramiziu, bronz, auriu. Pentru a pastra o nota eleganta am trasat o linie de eyeliner negru, iar pentru a ma apropia cat mai tare de perfectiune, am conturat si pleoapa inferioara cu un degrade din aceeasi paleta cromatica folosita si pe pleoapa superioara. Pentru a obtine “efectul Jolie”, am folosit o nuanta mai inchisa de ruj, buzele neavand mare nevoie de volum”, ne-a spus Oana Busuioc despre machiajul realizat frumoasei Alecsandra.

Cu produsele cosmetice prefesionale, tehnicile de make-up potrivite si mult talent, Oana a reusit sa o transforme pe adolescenta de 16 ani intr-o adevarata diva pregatita sa cucereasca podiumurile hollywoodiene.

Castigatoarea noastra, Alecsandra, si-a intrat in rol, iar fotograful nostru a surprins intreaga sedinta de make-up pe care o puteti vedea in galeria foto de mai jos.

Oana Busuioc realizeaza machiaj profesional pentru diversele ocazii, dar si pentru sedinte foto. Iar un mare plus este faptul ca Oana poate sa realizeze aceste sedinte de make-up la domiciliul vostru.

Daca doriti sa aratati excelent, iar machiajul nu este punctul vostru forte sau aveti un eveniment special, fpeople.ro va recomanda make up artistul Oana Busuioc.