Atelier Eugenia Enciu laseaza colectia "Sexual Philosophy", o colectie de lenjerie de corp realizata in serie limitata. Creata nu numai pentru momentele in care vrei sa iti pui corpul in valoare printr-o croiala mai indrazneata, ci si pentru a-ti contura si scoate in evidenta o tinuta, "Sexual Philosophy" by Eugenia Enciu dezvaluie o imagine sexy, sofisticata, feminina si provocatoare totodata, adresandu-se femeii careia nu ii este teama sa-si lase imaginatia si creativitatea sa puna stapanire pe garderoba si imaginea sa.

Combinezoane si body-uri din lycra, piele, bumbac si dantela, animal prints si all black, toate subliniaza libertatea femeii de a-si expune formele si corpul. Ceea ce face din "Sexual Philosophy" un must have in acest sezon in garderoba unei femei este insa multifunctionalitatea fiecarui produs.
Body-urile pot fi purtate atat cu decolteul adanc, cu bretelele asezate in forma de X pe spate, cat si cu decolteul pe fata, dezvaluind astfel doua interpretari si doua imprimeuri diferite pentru acelasi produs, create pentru doua momente distincte.

Colectia indeamna femeia la un joc mix&match in care lenjeria devine o piesa de rezistenta ce poate fi purtata si expusa nu numai nocturn intr-un cadru intim. O rochie mini din bumbac si dantela, o pereche de colanti, un costum din lycra stramt pe corp, o pereche de pantaloni evazati, bretele, un basc frantuzec si jocul continua pana noaptea tarziu cand tot ce mai ramane este doar " Sexual Philosophy".