Sa iti faci cumparaturile online inseamna timp castigat, acces nelimitat la produse si o modalitate moderna si usoara de a achizitiona produsele pe care le doresti. De aceea, Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România, si-a relansat platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro. In acest fel experiența de cumpărături va fi una mai rapida si mai intuitiva.

Website-ul magazinsofiaman.ro este interconectat cu rețelele sociale și are un design minimalist, unde se pune accentul pe claritatea pozelor de produs pentru a oferi vizitatorilor online o imagine fidelă a produselor. Articolele vestimentare sunt incluse în secțiuni ușor de navigat care le permit clienților o accesare extrem de simplă și eficientă.

Utilizatorii noii platforme pot achiziționa o gamă variată de piese vestimentare ce cuprind atât articole de îmbrăcăminte pentru femei, cat și pentru copii și bărbați. De asemenea, noile colecții de lenjerie intimă LISCA și de pijamale și îmbrăcăminte de casă SOFIAMAN vor fi disponibile pentru clienții online din acest sezon.

Toate prețurile sunt exprimate în moneda locală, iar expedierea comenzilor este gratuită dacă depășește suma de 150 de lei.

lisca-colectia-rebecca-sutien-101-lei-chilot-53-lei-disponibile-in-magazinele-sofiaman-4-3.jpg

Lisca colectia Rebecca, sutien 101 lei, chilot 53 lei, disponibile in magazinele SOFIAMAN.

In perioada 21-23 noiembrie, ai reduceri de pana la 50% la produsele Sofiaman.