Nou de la Skincode: Crema lifting cu efect de fermizare a zonei gatului si decolteului

Ingrijirea zonei gatului si decolteului trebuie sa ne preocupe in aceeasi masura in care ne preocupa si ingrijirea tenului, a fetei si sa acordam timp din ritualul zilnic de ingrijire si acestei zone. Sensibilitatea ridicata face ca aceasta zona sa necesite o ingrijire speciala, mai ales impotriva ridurilor si a scaderii elasticitatii pielii.

Laboratoarele Skincode au lansat in luna mai inovatia pentru mentinerea fermitatii si tineretii pielii din zona gatului si a decolteului.

5025_cell_neck_cream.jpg

Crema lifting cu efect de fermizare a zonei gatului si decolteului de la Skincode Exclusive contine o combinatie puternica de Complex ACR-G2, acid hialuronic si peptide biomimetice patentate care pastreaza integritatea pielii si o protejeaza impotriva semnelor degradarii cutanate. Crema este perfecta pentru liftingul si fermizarea pielii din zona gatului si a decolteului si pentru un aspect vizibil intinerit, fara riduri sau linii fine.

In atmosfera rafinata a noii farmacii Help Net Concept Store din Promenada Mall, Printul Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elvetia, a impartasit audientei secretele pielii mereu frumoase si tinere. Skincode Exclusive Crema lifting cu efect de fermizare a pielii din zona gatului si a decolteului este disponibila exclusiv in Farmaciile Help Net.