Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana

De un rosu starlucitor si cu o parte a carcasei placata cu aur de 24 de carate, editia Dolce&Gabbana a telefonului Jalou produs de Sony Ericsson, care urmeaza sa apara in luna octombrie a acestui an, se anunta a fi (cel putin in 2010 – atentie, designerii s-au inspirat pentru acest telefon din principalele tendinte cere se prefigureaza in industria modei pentru anul urmator: colturi complicate, forme structurate si accente de bijuterie!) cireasa de pe tortul orcarui pasionat de moda.

Pentru a va tine tot timpul la curent cu noile tendinte, cei de la Sony Ericsson au ascuns in acest telefon poze si filmulete, precum si relatari din culisele colectiei Dolce&Gabbana pentru femei din toamna/iarna 2010. Cand nu studiati vreuna dintre rochiile preferate din aceasta colectie, va puteti analiza in ecranul telefonului, care se poate transforma intr-o oglinda, propriul chip.

Acestea nu sunt, desigur, singurele aspecte interesante ale telefonului Jalou by Dolce&Gabbana – sa nu uitam, avem totusi de-a face cu un telefon. La cei numai 73 de mm ai sai si la greutatea de 84 de grame, Jalou cuprinde o serie de trasaturi care-l fac destul de performant. Exceptand ecranul interior QVGA de numai 2 inch si o rezolutie de 240 x 320 pixeli (in afara acestuia, mai exista un ecran exterior monocrom), care foarte proabil ca ii va nemultumi pe unii, Sony Ericsson Jalou se poate mandri cu urmatoarele specificatii tehnice: o camera foto de 3.2 megapixeli care permite inregistrarea de filmulete, radio FM stereo, Bluetooth, conectivitate HSDPA si suport pentru 3G.

Daca pana acum nu sunteti impresionati, software-ul cu care este echipat micul Jalou are cu siguranta darul de a-i multumi si pe cei mai pretentiosi. Pe langa un foarte interesant feed RSS prin intermediul caruia puteti afla cele mai noi barfe si ultimele tendinte direct de pe un blog special, telefonul este dotat cu un browser destul de bun (NetFront), cu o aplicatie YouTube, cu Google Maps, Google search, email si instant messaging, jocuri 3D, precum si un player stereo.

De asemenea, cei de la Sony Ericsson s-au gandit si la doamnele/domnisoarele preocupate de silueta si au introdus si un progamel care contorizeaza distanta parcursa de posesor.