Brandul premiul Sothys aduce in fiecare sezon noi tratamente care sa iti pregateasca tenul pentru anotimpul care tocmai incepe. Pentru sezonul de iarna 2014, Sothys propune gama de ingrijire a tenului cu extract de para si strugure.

Pentru sezonul de iarna, in care pielea ta sufera de pe urma expunerii la temperaturi foarte scazute, urmeaza o cura intensiva de minerale si oxigen care sa iti pregateasca tenul pentru acest anotimp. Tratamentul (pe care il poti efectua fara probleme la tine acasa)urmeaza 5 pasi importanti care vor reda stralucirea si hidratarea oricarui tip de ten: curatarea pielii, gomaj, modelajul, aplicarea mastii si protectia.

Pentru fiecare dintre acesti 5 pasi, Sothys iti pune la dispozitie un kit complet de produse care contine: masca exfolianta 2 in 1, crema modelatoare cu extract de para, masca peel-off cu extract de struguri si tratamentul oxy-mineral.

Alegerea celor doua extracte de para si struguri nu este intamplatoare: cel de para are rolul de a catifela si reda stralucirea tenului, in vreme ce extractul de strugure are rol puternic antioxidant, ce protejeaza pielea.

Produsele Sothys nu contin parabeni,sunt produse din compusi premium si le puteti achizitiona din magazinele TopLine.

sothys1.jpg