O noua sesiune extraordinara de shopping nocturn la cea de-a doua editie a evenimentului „Special Night Out”

Consumatorii brandurilor de lux sunt invitati la cea de-a doua editie Special Night Out, care va avea loc in seara de 7 noiembrie, in intervalul orar 20:00 – 24:00, in trei dintre punctele centrale ale Bucurestiului – Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii.

Cele 31 de magazine confirmate pana in prezent, vor avea pe 7 noiembrie programul prelungit intre orele 20:00 si 24:00, oferind astfel clientilor posibilitatea de a vedea si achizitiona cele mai recente colectii ale designerilor celebri, in materie de haine si accesorii.

In seara evenimentului unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, locatiile partenere fiind usor de recunoscut datorita vitrinelor marcate cu sigla Special Night Out.

Lista completa a partenerilor poate fi gasita pe ultima pagina. Initiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor luxury si a demonstrat, prin prezenta numeroasa a participantilor la ambele editii, ca Bucurestiul este intr-adevar o destinatie a shoppingului de lux: “Succesul primei editii Special Night Out ne-a determinat sa participam cu placere si la evenimentul din data de 7 noiembrie.

Cu aceasta ocazie FREYWILLE isi asteapta clientii cu 30% discount la colectii selectate si cadouri supriza pentru fiecare achizitie.” a declarat Andreea Matei, Country Manager FREYWILLE.

“Am participat cu bucurie si la prima editie a acestui proiect si o vom face si de aceasta data, pentru ca Ermanno Scervino este mereu prezent acolo unde stilul, luxul, rafinamentul si feminitatea sunt puse in prim-plan. Va asteptam in magazinul nostru cu accesorii, piese de zi, dar si rochii de seara care sa va faca sa va simtiti si sa aratati inconfundabil!” a declarat Laura Condescu, Manager Ermanno Scervino.

“Fara sa stam pe ganduri am hotarat sa participam si la cea de-a doua editie Special Night Out. Speram ca impreuna cu ceilalti parteneri sa dam nastere unei atmosferi specifice evenimentelor de genul acesta ce se desfasoara in capitalele modei. Spre exemplu, in urma cu putin timp, in perioada in care am participat la expozitia de parfumuri si cosmetice, FRAGRANZE 11, din Florenta, a avut loc un eveniment similar Special Night Out, iar strazile acestui superb oras au fost inundate de oameni dornici sa viziteze fiecare magazin si sa discute despre noile colectii alaturi de un pahar de vin. Mi-a facut placere sa ma pierd in multime de data aceasta. In seara de 7 noiembrie vom astepta cu mare drag clientii nostri la magazin sa descopere brandurile de parfumuri si de lumanari de casa pentru care am gandit special pentru acest eveniment oferte unice.” A declarat Madeleine Florescu, MADISON absolute beauty.

“Daca la prima editie Special Night Out eram cel mai nou magazin deschis in Calea Victoriei in randul brand-urilor de lux, la aceasta a doua editie venim din nou cu o premiera: lansarea liniei sport pentru femei. Pentru Porsche Design toamna 2013 este marcata de minimalism si culoarea negru, de volume geometrice si forme ergonomice precum si de materiale de inalta calitate emblematice pentru brand-ul nostru ce se regasesc in intreaga noastra gama de produse. Va asteptam cu mare drag in magazinul nostru pentru o experienta inedita de shopping.” a declarat Mirela Burcea, Branch Manager Kaliman Performance – Porsche Design.

Cea de-a doua editie “Special Night Out” va beneficia de sprijinul brandului Jaguar, in calitate de masina oficiala. Modelele Jaguar vor fi la dispozitia clientilor pe tot parcursul evenimentului pentru o experienta inedita si confortabila de shopping. Bauturile premium si dulciurile fine nu vor lipsi, motiv pentru care in magazinele partenere cumparatorii vor fi serviti cu REMY MARTIN, METAXA, EVIAN, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE si delicatese de la CANDY BAR & DESSERTS by Cristina Dragna.

Special Night Out isi propune continuitate in organizarea acestui eveniment, care a devenit anul acesta emblema shoppingului de lux din capitala. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina de facebook a evenimentului Special Night Out https://www.facebook.com/events/659701424064546/

special-night-out-2nd-edition.jpg

LISTA COMPLETA A MAGAZINELOR PARTENERE:
 
a CALEA VICTORIEI

BSB FLAGSHIP STORE

Calea Victoriei nr. 103 - 105
BURBERRY

Calea Victoriei nr. 63 - 81

EMPORIO ARMANI

Calea Victoriei nr. 60 - 64

ESTEE LAUDER

Calea Victoriei nr. 100
FERRARI STORE

Calea Victoriei nr. 1 - 5
FREYWILLE

Calea Victoriei nr. 118
FURLA

Calea Victoriei nr. 91 - 93
GUCCI

Strada Episcopiei nr. 1 - 3
HUGO BOSS

Calea Victoriei nr. 145
LE PETIT MARAIS

Calea Victoriei nr. 101
MENGOTTI

Calea Victoriei nr. 48 - 50
MUSETTE

Calea Victoriei nr. 114
PAUL & SHARK

Calea Victoriei nr. 102 - 110
PNK CASUAL

Str. General Berthelot nr. 1 - 3
PORSCHE DESIGN

Calea Victoriei nr. 63 - 81
THE PLACE

Calea Victoriei nr. 83-85

a THE GRAND AVENUE, JW Marriott

BANG & OLUFSEN

Calea 13 Septembrie nr. 90
ERMANNO SCERVINO

Calea 13 Septembrie nr. 90
ESCADA

Calea 13 Septembrie nr. 90
LOUIS VUITTON

Calea 13 Septembrie nr. 90
ROBERTO CAVALLI

Calea 13 Septembrie nr. 90
VALENTINO

Calea 13 Septembrie nr. 90

a CALEA DOROBANTILOR

BEAUTIK

Str. Aviator Radu Beller nr. 9

BONPOINT

Calea Dorobantilor nr. 172

GALERIILE MARIO PLAZA

Calea Dorobantilor nr. 172

MADISON

Calea Dorobantilor nr. 152
VICTORIA 46

Calea Dorobantilor nr. 126 - 130


a ALTE ZONE

EGO FLAGSHIP STORE

Bd. Lascar Catargiu nr. 2

FASHION VICTIM

Bd. Unirii nr. 4-6

MUSETTE SHOWROOM

Str. Splaiul Unirii nr. 96
PAISI FURS ATELIER

Str. Londra nr. 45