Conceptul inedit, arhitectura spațiului și faptul că găzduiește unicul Shisheido Spa din Europa de Est fac din Stejarii Country Club o atracție unică în zona capitalei.

Stejarii Country Club este primul country club din Romania. Un proiect îndrăzneț, inovativ pentru piața autohtonă, rezultat al colaborării cu renumite companii de consultanță în arhitectură și proiectare, construit în Pădurea Băneasa, departe de atmosfera zgomotoasă și aglomerată a orașului. Clubul îmbină perfect activitățile sportive, de fitness și de relaxare, cu cele de networking social și de afaceri.

exterior-iarna.jpg

Din decembrie anul trecut, data la care clubul a fost deschis, un număr mare de bucureșteni și turiști din alte orașe ale țării și din străinătate i-au călcat pragul, fie pentru a beneficia împreună cu toată familia de facilitățile sportive și de relaxare oferite, fie pentru a participa la evenimentele organizate aici.

vitality-pool-spa.jpg

Clubul găzduiește unicul Shiseido Spa din Europa de Est. Acesta este singurul spa internațional din țară, cu certificare Europe Spa, fapt ce garantează calitatea terapiilor, eleganța spațiului, dar și siguranța și confortul clienților. Shiseido Spa este rezultatul a 140 de ani de inovație în domeniul sănătății și al frumuseții, o alianță între tradiția și filosofia estică și tehnologia specifică vestului, oferind celor care îi calcă pragul o experiență unică de relaxare, stare de bine și regăsire de sine.

Oaza de relaxare la care visați de atâta timp este deja aici și vă așteaptă. O găsiți la Stejarii Country Club!