„Am vrut sa-mi invat clientii sa nu se teama de lucrurile simple", marturisea Stella McCartney in culisele prezentarii colectiei sale pentru sezonul primavara-vara 2010. De alfel, feminitatea in forme simplificate la maxim a caracterizat toate tinutele prezentate de Stela pe podiumul de la Paris.

Culorile alese de designer pentru primavara, considerat de Stella McCartney ca fiind un anotimp „lipsit de agresivitate", au constat in nuante de bej si maro, iar pentru seara rosu, albastru si oranj.

Atentia presei s-a indreptat catre primele randuri unde au fost prezente personalitati importante din lumea modei, dar si din afara ei, precum tatal Stelei, Sir Paul, scriitoarea J.K. Rowling, actrita Gwyneth Paltrow, sau printesa Caroline de Monaco.

Mama a trei copii si posesoare a unui adevarat imperiu in moda, se pare ca Stela McCartney a dorit sa adreseze aceasta colectie femeilor care nu vor sau nu isi permit sa piarda foarte mult timp incercand sa-si aleaga hainele inainte sa iasa din casa, dar care isi doresc totusi sa aiba un aspect chic si sexy.