Preferații celebrităților pentru covorul roșu, cerceii candelabru sunt o declarație de stil la care poți apela și tu atunci când îți dorești un look sofisticat.

Selena Gomez a asortat recent pentru o pereche de cercei statement la rochia pe care a purtat-o la American Music Awards 2014, în timp ce vedete precum Blake Lively, Beyonce sau Katy Perry optează deseori pentru aceste accesorii. Chiar dacă sunt genul de accesorii care nu au cum să treacă neobservate, nu îți face griji că vor părea “prea mult” dacă îi porți chiar și în timpul zilei. Arată bine și asortați la blugii boyfriend, o rochie supradimensionată din tricot sau la cămasa albă, clasică.

Nu trebuie să aștepți un eveniment special pentru a-i purta, deși poți să începi deja să cauți perechea prin care vei impresiona de Revelion sau la viitoarea nuntă la care ești invitată.

cercei-candelabru-iarna-2014-4.jpg

Actrița Christina Hendricks este o fană a cerceilor stil candelabru

cercei-candelabru-iarna-2014-2.jpg

Beyonce

cercei-candelabru-iarna-2014-6.jpg

Emma Roberts

cercei-4646.jpg

Emma Stone și Katy Perry

Care sunt modelele accesibile acum pe piață? Noi am aruncat un ochi prin magazine și am găsit câteva perechi care merită investiția.

cercei-layout-statement.jpg

1. Cercei Maria Filipescu, 295 lei pe www.molecule-f.com; 2. Cercei Zara, preț 59,9 lei; 3. Cercei Meli Melo, preț 39,99 lei; 4. Cercei Antoinette, preț 79 lei pe www.balya.com; 5. Cercei candelabru aurii Meli Melo, preț 39,99 lei; 6. Cercei Red Ivy, preț 27 lei pe www.balya.com.

Mai multe imagini care să te inspire, în galeria de mai jos!