Renunta in aceasta vara la culorile nude si adopta pentru manichiura ta culorile tropicale, neon, in nuante exotice. Tendintele 2014 de la CND ne propun in noua colectie CND Paradise nuante stralucitoare, perfecte pentru o zi tropicala.

Trendurile acestui sezon merg foarte mult pe arome, nuante puternice, si accesorii indraznete care iti confera un look exotic care te duc cu gandul la o lume fantastica, la gradinile tropicale si frumusetea unor insule indepartate.

paradise_finalrgb.jpg

Colectia Paradise include:

VINYLUX WEEKLY POLISH SYSTEM este un lac saptamanal din care poti alege nuante neon de galben, verde, portocaliu, albastru sau mov: Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropics, Cerulean Sea si Tango Passion. Manichiura si pedichiura CND Vinylux confera stralucire de oglinda timp de 7 zile, fara niciun cusur.

summer_lineup_vinylrev.jpg

Se utilizeaza impreuna cu top coat-ul special, cu tehnologie Pro Light – care se usuca la lumina naturala; lacul isi prelungeste viata cu cat este expus mai mult la lumina naturala!

Lasa-ti imaginatia libera si creeaza un design personalizat si inedit cu Tropic Sunrise, Island Heat, Pink Lotus, Midnight Tide siSizzling Sand.

Daca ti-au placut afla ca le poti cumpara din magazinele TOPLINE.