Formele geometrice, florale, manichiura moon, ombre in tonuri vii sau pastel sunt câteva dintre propunerile pentru tendințele de sezon în materie de manichiura. In tendințele de primăvară-vară 2014, ”Nailart” sau desenele pe unghii continuă să fie de actualitate in preferințele designerilor. Bourjois lansează pentru vara 2014 o colecție nouă, ultra-feminină in ton cu această tendință: Nude&Tattoos.

Bourjois adaugă 5 nuanțe noi în colectia SO Laque, una dintre cele mai populare colecţii ale brand-ului Bourjois: culori nude irezistibile, dar contrastante și cu aspect lăcuit.

vara-2014-bourjois-so-laque.jpg

Atât de chic si de feminine, noile culori “SO Laque glossy” sunt o revelaţie pentru unghiile scurte.

Tatuajele pentru unghii de la Bourjois – o tendinţă care aduce eleganță şi farmec unghiilor și care impresionează fără prea mult efort!

bourjois-nail-tatoo-noutati-mai-2014.jpg

Fiecare tatuaj este creat pentru a fi o operă de artă și oferă fiecarei unghii o notă romantică si modernă. Sunt extrem de ușor de aplicat și îți poți alege preferatele în funcție de starea de spirit: kit-ul caligrafic cu simboliuri din natură sau kit-ul grafic inspirat din origami. Modele sunt elegante, delicate asemenea celor mai rafinate picturi.

Produsele sunt disponibile in magazine incepand din luna mai.

BOURJOIS SO Laque – 30 lei

BOURJOIS TATTOO KIT – 27 lei