Sezonul de vara nu a adus doar colectii noi de moda ci si colectii speciale de infrumusetare, produse cosmetice pe care brandurile le dedica special acestei perioade a lui 2014. Guerlain a lansat pentru vara aceasta o serie de noutati irezistibile, must have-uri ale sezonului 2014.

Mascara pentru volum, curbare și fixare a genelor – Cils d’EnferWaterproof – are o formula inovatoare cu fibre tubulare, ingenios plasate pentru un volum dramatic al genelor, perfect separate și curbate.

guerlain-mascara.jpg

Cu o formula rezistentă la apă definește și intensifică genele de la prima atingere a periuței generoase ce conferă genelor un luciu de vinil și un volum spectaculos, Cils D’Enfer Waterproof promitand rezistență îndelungată și gene irezistibile.

Preț aproximativ în magazine Mascara Guerlain Cils d’EnferWaterproof: 163 lei

Noul ruj Automatique în nuanta 602 Tonka Imperiale in Ediție Limitată este must have-ul verii din noua colectie Guerlain. Doar după o atingere ușoară a buzelor, acestea sunt învăluite de un nude subtil și luminos care complimenteaza tenul bronzat.

g041164_1.png

Preț aproximativ în magazine ruj Automatique în nuanta 602 Tonka Imperiale in Ediție Limitată: 176 lei

Daca iubesti soarele si ti-ai propus sa iti petreci zile de vara la plaja, iti propunem noua Crema Terracotta After Sun (Ediție Limitată). Conține un accelerator de bronz și ingrediente cheie care prelungesc durata bronzului, permițând pielii să aibă o nuanță aurie chiar și după câteva luni de la expunerea la soare. Crema Terracotta After Sun Guerlain are o textură lejeră, inovativă, absorbită rapid de piele, această lasă în urmăun discret parfum de Tiaré, ca toate produsele de corp din gama Terracotta.

terra_after-sun_guerlain.jpg

Preț aproximativ în magazine Crema Terracotta After Sun Guerlain: 321 lei

Pentru carele care doresc un bronza rapid, fara expunere solara indelungata, Guerlain a lansat Terracotta Sunless, o inovație a cercetărilor de înaltă tehnologie, oferind o abordare nouă, care revoluționează întregul concept de autobronzare.

Tinted Self-Tanning Gel a fost gândit pentru femeia care vrea să obțină un aspect de bronz instantaneu pe față și corp. De asemenea, poate amplifica un bronz deja existent. Textura sa plăcută poate fi ușor combinată cu orice loțiune de corp.

La o oră după aplicare pielea este deja puternic bronzată. Cea mai intensă nuanță o va avea la 7-24 de ore de la utilizare și efectul durează patru zile de la momentul aplicării inițiale.

Îmbunătățit cu ulei natural 100% din nucă de Argan, Terracotta Sunless este unic și original în felul în care pregătește și uniformizează pielea, oferind în același timp efectul dorit de bronzare.

Este bogat în polifenoli și acizi grași esențiali al căror efect intens de hrănire optimizează rezultatul bronzării și face pielea mai luminoasă, mai uniformă, radiind de frumusețe naturală.

terracota-sunless-guerlain.jpg

Preț aproximativ în magazine Terracotta Sunless Guerlain: 248 lei.