Are o frumusețe specială și o personalitate care îți captează interesul și după ce a coborât de pe catwalk. Teodora Lazăr, câștigătoarea titlului F88 Energy Drink Model în concursul Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, ne-a povestit despre ambițiile și pasiunile ei, dar și despre cum a simțit prima ei experiență de model în echipa Fashiontv.

„Am vizitat multe locuri superbe de-a lungul anilor în timpul verii, dar această experiență cu Fashiontv m-a maturizat. Am întâlnit multe persoane care m-au inspirat, m-am împrietenit cu multe fete din agenție și asta m-a schimbat în bine. În special, am învățat mai multe despre lumea modeling-ului și am realizat că îmi doresc să continui pe acest drum”, afirmă Teodora.

Vezi aici câștigătoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014!

Cu scena și lumina reflectoarelor a făcut cunoștință la vârsta de 8 ani, când a început să cânte și să participe la spectacole cu public. „Pe vremea aceea, eram mult mai emotivă și timidă”, ne mai spune, dar experiența pe scenă a format-o să devină ceea ce este azi: „sunt foarte sigură pe mine și pe ceea ce fac, sunt deschisă la noi provocări, sinceră și deloc ușor influențabilă.”

Teodora își dorește ca după liceu să urmeze o facultate de turism și să se specializeze în managementul hotelier. Se gândește la o carieră în acest domeniu, iar în paralel să continue și cu modeling-ul. „Meseria ideală este meseria în care ai oportunitatea de a face cunoștință cu multe lume nouă și de a călători”, ne mai spune Teodora.

teodora-lazar-black-sea-fashiontv-14.jpg

Cu o admirație specială pentru supermodelul Cindy Crawford, Teodora se consideră pretențioasă atunci când iese la shopping. Cumpără numai ceea ce îi place cu adevărat și „în mod special, iubesc să cumpăr pantofi și lenjerie intimă, acestea sunt piesele mele favorite.”

Teodora e model silver în Comunitatea Fpeople.ro. Descoperă-i profilul!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personală