„The New Icon”, noua colectie M.Marquise pentru sezonul Toamna-Iarna 2013-2014 pastreaza in centrul universului sau Femininul in stare pura si Eleganta sofisticata pe care clientele brandului deja le cunosc si iubesc, adaugand o nota in plus de versatilitate si contemporaneitate.

In viziunea creatoarei, aceasta colectie vorbeste despre feminitatea absoluta si asumata. „Nu ar trebui sa ne fie frica sa dezvaluim ca suntem femei, ca avem atat momentele noastre de delicatete, cat si de forta, ca ne place sa avem pe cineva alaturi, dar sa fim si independente” spune Andreea Marcuta.

De aici si combinatiile surprinzatoare de culori si texturi prezente in colectie. Astfel, transparenta dantelei Chantilly este asociata surprinzator cu bogatia astrahanului, in timp ce dantela de lana sau de bumbac se armonizeaza fluid cu matasea, voalul si taftaua, utilizate in croiuri neasteptate.

ac6i6971.jpg

ac6i6923.jpg

ac6i6864.jpg

ac6i6731.jpg

Pastrand aceeasi nota romantica care defineste spiritul M.Marquise, anumite piese sunt impodobite cu broderii pretioase lucrate manual pentru o nota de opulenta discreta. Paleta cromatica reuneste intr-un mod armonios si neasteptat in acelasi timp nuante vibrante de fuchsia si albastru regal cu tonuri elegante de negru, auriu si bej.