Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 21:00
Domeniul Stirbey – Buftea

Eftimie, Optick, Dana Nicula si Oliviu – hot party – Get empowered! Feel the music! Be with us!

In aceasta toamna iti aducem in premiera cea mai tare petrecere de muzica electronica de pana acum: The Power Party! … intr-o locatie care va face ca seara ta sa fie perfecta! Rafinament, energie pozitiva si puterea muzicii – toate intr-un singur cocktail care te va tine in priza pana in zori…

Te asteptam! Vei avea VIP pass in zona Exclusive Lounge si in Public Zone.

Adrian Eftimie este oficial num?rul 1! La premiile Nights.ro, ceremonie desf??urat? pe data de 28 februarie 2009, DJ-ul ?i-a v?zut visul împlinit ?i a ridicat trofeul nights.ro pentru cel mai bun DJ român, dup? ce în 2005 a fost desemnat ascensiunea anului, iar în ultimii doi ani s-a clasat doar pe locul 2 în topul DJ-ilor.

La premiile Nights.ro 2009, Optick a câ?tigat premiul pentru cea mai bun? productie muzical? romaneasc?, cu imnul Liberty Parade 2008, piesa "Be free".

Dana Nicula este cea mai noua castigatoare a trofeului pentru "Cel mai bun DJ debutant din Romania" la Nights.ro Awards 2009!

Oliviu in 2009 este nominalizat pentru "Cel mai bun DJ debutant din Romania in 2008" la "Nights Awards 2009" si "Premiile muzicale beatfactor.ro".

Pret/bilet:
Categoria VIP: 50 RON
Categoria all: 20 RON