Joi, 26 noiembrie are loc lansarea filmului  "Twilight Saga: New Moon"

Filmul ne-o prezinta pe Bella (Kristen Stewart) inspaimantata de implinirea varstei de optsprezece ani, ceea ce inseamna un an in plus fata de varsta fizica a iubitului ei, Edward (Robert Pattinson) .

In timpul aniversarii organizate pentru ea de catre familia Cullen, ea se taie intr-o foaie de hartie si este atacata de Jasper, fratele lui Edward, iar asta face pe acesta din urma sa se gandeasca in mod serios asupra pericolului permanent la care o expune. Astfel, Edward hotaraste sa se desparta de ea, si o anunta ca el si familia lui se vor muta din Forks. Bella insista sa vina cu el, insa Edward ii spune ca nu o mai iubeste. Plecarea lui o arunca pe Bella intr-o depresie si o suferinta profunda.

Cateva luni mai tarziu, nestiind ce sa mai faca pentru a o scoate din starea de depresie, tatal ei, Charlie ameninta ca o va trimite inapoi la mama ei. Speriata de acest fapt, Bella se hotaraste sa iasa impreuna cu colega ei Jessica la film. Cu aceasta ocazie, ea descopera ca poate auzi vocea lui Edward atunci cand se afla in situatii primejdioase.

Dorind cu disperare sa ii auda vocea din nou, Bella decide sa se puna cu buna stiinta in situatii riscante. Ea cumpara doua motociclete si i le da prietenului ei, Jacob (Tayor Lauthner), rugandu-l sa le repare pe amandoua si apoi sa o invete sa mearga pe una dintre ele. Prietenia lor se dezvolta din ce in ce mai mult si Bella reuseste sa isi mai revina putin. Insa nici Jacob nu duce lipsa de secrete – el este varcolac, dusman natural al vampirilor, care si-a jurat sa protejeze oamenii de „cei reci".

Sursa: http://bucuresti.24fun.ro