Tenul tău este intolerant sau chiar alergic, se inflamează imediat, te strânge, te înțeapă și simți o căldură locală îngrozitoare? In plus, este foarte greu sa iti gasesti crema potrivita pentru problemele toate aceste probleme pe care tenul tau le are? Laboratoarele Dermatologice Bioderma, inventatorul solutiei micelare, a lansat Sensibio Tolerance Plus+, singurul tratament care, grație brevetului Neurocontrol, blochează originea intoleranței cutanate.

Pentru toate problemele tenului pe care cosmeticele traditionale din magazine nu le rezolva, trebuie sa stii ca principala solutie o constituie produsele dermato-cosmetice (din care si Bioderma face parte), recomandate de catre dermatologi, produse fara contraindicatii speciale si cu ingrediente bio sau de calitate ce au rezultate excelente.

Iata cum acționează Sensibio Tolerance Plus+ de la Bioderma asupra pielii tale?

  • Calmează imediat
  • Inhibă senzația de disconfort
  • Reface bariera cutanată
  • Îmbunătățește calitatea vieții

Sensibio Tolerance Plus+ are acțiune calmantă IMEDIATĂ, reduce senzația de înțepătură cu 98% după doar 15 minute de la aplicare și are o acțiune preventivă: întărește rezisteța pielii, reducând cu 62% reactivitatea în ziua 28 de tratament.

Sensibio Tolerance Plus+asigură o toleranță perfectă: nu conține parfum, conservanți și parabeni, flaconul este închis ermetic și are o listă minimă de ingrediente.

Sensibio Tolerance Plus+este singurul tratament care blochează biologic originea intoleranței cutanate si oferă un confort de durată.

bioderma_toleranceplus.jpg

Preț Sensibio Tolerance Plus+ recomandat în farmacii 72 RON.