Big, Big hair

Revenirea anilor ‘80 in gratiile stilistilor este valabila si la capitolul hair styling. Coafurile inalte, cocurile punk la dimensiuni impresionante si pieptanaturile ultra tapate au cucerit rapid catwalkurile internationale si simpatia publicului feminin.

Hair spray

Daca inca nu te-ai aprovizionat pana acum cu un fixativ ultra strong, mai ai timp sa dai o fuga pana la salon. De asemenea un must have pentru 2010 este peria de cocuri si tapat si un set de bigudiuri XXL. Aceste beauty accesorii se vor dovedi o achizitie extrem de utila atunci cand nu ai timp sa te mai programezi la stilist, inaintea unei petreceri.

Bigudiurile pentru volum se aplica pe parul semi uscat. Trucul este sa le rulezi cat mai aproape de radacina parului.

O alta modalitate de a conferi mai mult volum coafurii este cu ajutorul unui uscator de par de calitate. Aplica cate putin fixativ la radacina firelor de par apoi incepe sa-l usuci alegand suvite mari de par, incepand cu cele din fata si terminand cu cele din spate.

La final, un lac fixativ de calitate finiseaza acest look inspirat din moda punk. Pulverizeaza particulele de fixativ de la o distanta de 15 centimetri.

Produse recomandate:

1. Perie pentru cocuri si tapat, 12 lei. Cumpara aici.

2. Bigudiuri pentru volum, 66mm, Velcro, 14 lei. Cumpara aici.

3. Fixativ ultrastrong, Londa, 46,41 lei. Cumpara aici.

4. Balsam spuma pentru volum, Londa, 35,70 lei. Cumpara aici.