So long, so good!

Pentru admiratoarele parului lung avem vesti bune : 2010 este o glorificare a pletelor. Podoaba capilara se poarta, fie lasata libera in jurul crestetului, in cazul parului drept, fie usor ondulata si aranjata in suvite lejere, tunse in mai multe straturi, in cazul parului ondulat.
Un detaliu important il constituie aspectul sanatos al parului. Poti conferi pletelor mai multa stralucire apeland la un gloss fixativ lejer, care ofera o fixare elastica si un plus de volum.

Este vremea extensiilor

Daca ai optat pentru o tunsoare baietesca sau pur si simplu parul nu creste precum ti-a dori, ne te stresa! Pentru tine s-au inventat extensiile. Mesele aplicate de un stilist te ajuta sa prelungesti lungimea podoabei capilare de la 10-15 cm. pana la 60 cm.

Daca vrei sa vezi cum ti-ar sta cu plete a la Amy Winehouse poti incerca extensiile care se lipesc direct pe firele de par, cu ajutorul unor substante adezive pe baza de ceara, cheratina, sau proteine. Acest tip de mese nu rezista insa prea mult.

Cand parul lung nu este doar un capriciu al modei trebuie sa iei in calcul o metoda mai „serioasa" de abordare: mesele impletite pe pielea capului, peste care se cos seducatoarele suvitele. Aceste gen de mese sunt mai longevive insa trebuie refacute odata cu cresterea parului.

Pletele artificiale sunt frumoase dar capricioase. Trebuie sa le acorzi mai multa atentie decat parului natural. Dupa ce te-ai spalat pe cap inarmeaza-te cu cat mai multa rabdare. Trebuie sa le descurci, sa le usuci si sa le coafezi cu prudenta. Sa nu crezi ca extensiile te scapa de obisnuita vizita la salon. Dinpotriva, trebuie sa-te programezi periodic la salonul unde le-a aplicat, pentru intretinere sau reaplicare. Efectul estetic merita insa orice efort! Vei fi regina glamourului !

Produse recomandate:

1.Gloss Spray pentru stralucire, Londa, 27,54 lei. Cumpara aici

2. Luciu de par, Eurosocap, 28,60 lei. Cumpara aici.

3.Placa ceramica pentru intins parul, Tondeo Eco-Cerion 3100, 249,90 lei. Cumpara aici.

4. Tratament de netezire a parului ondulat, Kerastase, 124, 62 lei. Cumpara aici.