Ce tunsori se poarta in acest nou sezon de primavara-vara? Ne explica hair-stilistul Catalin Dulu, art director si trainer formator al Scolii de coafura “Cornel Saru”. Tine cont de sfaturile specialistului si lasa-te inspirata de galeria foto de mai jos.

In functie de lungimea cu care ne simtim confortabil, tunsorile pastreaza si in aceasta vara tendinta profund geometrica. Astfel, taieturile drepte vor construi formele parului scurt (mai ales in breton), ale celui mediu unde in continuare tunsoarea bob (in diverse interpretari) isi accentueaza aparenta rigiditate, ale parului lung in cazul caruia aceasta tehnica creeaza trepte foarte pronuntate insa obligatoriu nefilate (nesubtiate) sau, din contra, contruieste o singura lungime cu aspect drept, foarte finisat.

tunsorilayout.jpg

Aceste varfuri foarte precise trebuie sa apara atat la parul mediu, cat si la cel lung, indiferent ca vorbim despre tunsori graduate (in trepte) sau tunsori la o singura lungime (negraduat).

Bretonul isi pastreaza actualitatea mai ales daca este drept, asimetric, la parul lung sau mediu si neaparat foarte geometric la parul scurt.