Trupa Bon Jovi va pleca intr-un turneu mondial care va dura aproape doi ani si care va debuta la inceputul lui 2010. Rockerii americani isi vor promova in acest turneu cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "The Circle". Bon Jovi, considerata una dintre primele cinci cele mai profitabile trupe din lume in 2008, va sustine 135 de concerte in 30 de tari. Turneul va debuta in Seattle, pe 19 februarie 2010.
Turul de forta include si o serie de concerte ce vor avea loc in iunie 2010, la O2 Arena din Londra, confirmand astfel trendul impus de Prince, care a sus?inut 21 de concerte la O2 Arena in 2007 si de Michael Jackson, care ar fi trebuit sa sustina 50 de concerte in aceeasi sala londoneza incepand din luna iulie. Bon Jovi va sustine cel putin cinci concerte la Londra. Albumul "The Circle" va fi lansat pe 12 noiembrie si a fost produs de Island Records, o subdivizie a concernului Universal Music Group.

Formatia Bon Jovi a semnat, totodata, un contract de publicitate inovator cu NBC Universal, care va promova o serie de informatii despre trupa americana, concertele si albumele ei, incepand din luna noiembrie, la jurnalele de stiri ale postului de televiziune NBC, precum si pe site-ul oficial al trustului.

Trupa Bon Jovi a vandut peste 120 de milioane de albume pe plan mondial, in cele doua decenii de cariera, si a sustinut concerte in fata a peste 34 de milioane de spectatori. Biletele pentru turneul "The Circle" vor fi puse in vanzare incepand cu 9 noiembrie.

Sursa: www.jurnalul.ro