La World Class Fitness Center America House, cel de-al 7-lea club din Bucuresti recent inaugurat, pasionatii de sport se pot antrena express si in pauza de birou, traind o experienta fitness distractiva tocmai in buricul targului – Piata Victoriei, cladirea America House, etaj 1.

Deschiderea noului club, a venit ca urmare a cererii sectorului corporate dar si privat din zona, pentru care conceptul de “lunch break” a avansat de la banalul pranz, la “fitness and lunch break”. Nu degeaba, compania se pozitioneaza drept “al treilea loc in care trebuie sa fii dupa casa si birou”.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine.

World Class America House pune la dispozitie Gym & Cardio, Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata. Toate detaliile au fost proiectate in jurul conceptului “a III-a locatie in care trebuie sa te afli dupa job si casa” unde membrii pot evada pentru a-si reincarca bateriile si a cunoaste noi prieteni. Intregul club respira prin culoare si energie , experienta de fitness fiind una motivationala si distractiva World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii si trenduri in industria de fitness din intrega lumea, bazandu -se pe noile tendinte in domeniul fitness-ului si anume Functional Training – antrenament functional.

“Totalul investitiei pentru cel de-al 9-lea club World Class, se ridica la aproximativ 900,000 Euro, reprezentand atat costurile de constructie cat si echipamentele, impartit intre proprietarii America House si World Class. In conformitate cu obiectivul nostru de a avea intre 15-20 cluburi pana in 2014 suntem in negociere pentru mai multe locatii noi. Semnate si confirmate, noile locatii includ -World Class Titan- ce se va deschide in cursul acestui an, precum si inceputul constructiei clubului pilot in Floreasca, un club de 4,000 metri patrati ce va oferi o experienta absolut unica si exclusivista sub un nou brand” spune Mikael Fredholm- CEO World Class International.