La magazinele Sephora va avea loc lansarea celui mai nou parfum marca Custo Barcelona. Un parfum indrznet, sofisticat, incomparabil, creatie a parfumierului Alberto Morillas.

Custo Barcelona este un parfum elegant, cu note de varf proaspete: o nota surprinzatoare de portocala amaruie care completeaza cocktailul de citrice ce include lamaie calabriana, grapfruit roz si bergamota mediteraneana.

Pentru noita de mijloc s-a ales un amestec fructat de capsuni salbatoce, coacaze negre invaluite de o nota florala oferita de bujorul alb si flori de portocal.

Nota de baza dezvaluie mireasma lemnoasa a lamaiului combinat cu caldura moscului care ii confera o senzualitate moscului care ii confera o senzualitate misterioasa

O revolutie a simturilor. Pudoare si razvratire, mana in mana cu senzualitate si eleganta. Amestec si diversitate. Caracter si aventura. Personalitate. Decizie. Parfumul feminin al unei femei desavarsite. Original si autentic.

Ambalajul in care se prezinta acest minunat parfum este rezultatul muncii de design al lui Pati Núñez si Toni Arola, doi castigatori ai premiului National Design Award. 

GAMA
CUSTO BARCELONA Edt 100 ml – 109 lei
CUSTO BARCELONA Edt 50 ml – 228 lei
CUSTO BARCELONA Edt 30 ml – 169 lei
CUSTO BARCELONA Body Lotion 200ml – 116 lei
CUSTO BARCELONA Shower Gel 200ml – 108 lei
CUSTO BARCELONA Deodorant Spray 150ml – 91 lei

In Romania, parfumurile Custo Barcelona sunt distribuite exclusiv in magazinele SEPHORA.