Stilul ombre, parul vopsit in doua culori, este in in mare voga vara acesta!

Daca vrei sa fii diferita il poti incerca cu incredere! Este modern, usor de realizat si distractiv. Fie ca optezi pentru culori subtile sau indraznete, cu siguranta nu vei regreta! In functie de stilul tau vestimentar si de personalitatea ta, in materie de nuante de par poti alege:

Stilul natural

Iti poti vopsi radacina parului intr-o nuanta mai inchisa si continui in degrade, cu nunate mai deschise spre varf. Culorile sunt aproape de natural, nu sunt deranjante, iar parul este usor de intretinut.

Culori intense

Daca iti place sa epatezi, cu siguranta alegerea unor culori intense va fi pe gustul tau! Alege doua culori in contrast puternic si alege o garderoba care merge perfect cu nuantele alese de tine. Culoarea mai deschisa se va aplica peste cea inchisa, iar rezultatul va crea un aspect interesant.

Culoare naturala cu varfuri indraznete

Poti alege doar vopsirea varfurilor, pastrand culoarea naturala a radacinii. Astfel, daca ai o culoare de blond, saten sau castaniu si aplici pe la mijloc si varfuri culori indraznete – roz, albastru, mov –, trebuie sa ai si o atitudine pe masura. Acest look a fost purtat de Lady Gaga la Premiile Grammy si este posibil sa i se potriveasca numai ei!

Avantajul stilului ombre este ca atunci cand te plictisesti de culoarea mai deschisa, poti oricand sa incerci alta nuanta sau chiar sa-i schimbi culoarea!

Tu ce combinatie de culori ai vrea sa incerci?