Invitație în Țara Minunilor. Aceasta a fost tematica aleasă de cei de la Band of Creators pentru a lansa cele mai noi colecții ale mai multor designeri români. De la eveniment nu au lipsit vedete precum Adela Popescu, Corina, Simona Pătruleasa, Ilinca Vandici, Alina Eremia, Iulia Vântur, Razvan Ciobanu, Alexandra Ungureanu, Jojo și Elena Ionescu de la Mandinga.

Pe podiumul din Țara Minunilor și-au prezentat colecțiile de primăvară-vară 2014 Ana Maria Gal, Aer Wear, Beliv, Crepe Black Collar, Adriana Goilav, 109, Florentina Giol, DoRV Clothing, Sandra Galan și Alina Morar, evenimentul fiind urmat de un recital al trupei Dekadens.

Band of Creators este o platformă de promovare și distribuție a creațiilor tinerilor designeri români. Cu un portofoliu care se extinde în fiecare lună, Band of Creators propune o variantă combinată de distribuție, prin intermediul magazinului online bandofcreators.com, al showroomului Band of Creators Designers’ Store din centrul Bucureștiului, dar și al evenimentelor săptămânale “Join the Band” organizate la showroom, în parteneriat cu designeri sau branduri conexe industriei de fashion.

Descoperă în galeria de mai jos imagini cu vedetele prezente pe covorul roșu la evenimentul Band of Creators.