La petreceerea de 13 ani a revistei VIVA, vedetele s-au intrecut in a arata spectaculos, cele mai multe dintre ele alegand tinute elegante.

Monica Barladeanu a fost si ea invitata la aceasta petrecere mondena, alegand o tinuta sexy in nud si dantela neagra marca Stella McCartney, o rochie purtata si de Rihanna acum un an.

monica-barladeanu.jpg

Andreea Berecleanu, vedeta Antenei 1, a purtat o rochie Salvatore Ferragamo, in vreme ce colega sa, Alesandra Stoicescu a ales o rochie in culoarea limei creata de un designer roman, Mirela Dicaonu.

andreea-berecleanu-rochie-salvatore-ferragamo-casa-frumoasa.jpg alessandra-stoicescu-rochie-mirela-diaconu.jpg

Roxana Iliescu a ales o rochie Armani in alb si negru, ce i-a pus in valoare formele de invidiat. Livia Dila, stirista TVR, a purtat o creatie a designerului Kinga Varga, iar Nicoleta Luciu a ales o rcohie vaporoasa, corai semnata de Clara Rotescu.

roxana-ionescu-tinuta-armani.jpg iuliana-luciu-nicoleta-luciu-rochie-clara-rotescu.jpg

Antonia a aratat excelent intr-o rochie alba cu decolteu adan in V semnata de Maria Lucia Hohan, designer pe care si Simona Gherghe la preferat pentru aceasta aparitie. Andreea Esca, vedeta PROtv, a ales o tinuta de cocktail, neagra de la Moschino. Carmen Bruma a purtat o rochie nude cu broderie neagra semnata de Claudia Castrase.

andreea-esca-rochie-moschino-pantofi-christian-louboutin-alexand.jpg carmen-bruma-rochie-claudia-castrase-mircea-badea.jpg

Vedeti mai jos galeria foto cu mai multe vedete prezente la aceasta petrecere mondena.

Credit foto: siteul Viva