Compania franceză Roche Bobois, lider mondial în retail și design de mobilier și decoraţiuni de lux, a deschis ieri primul magazin în București. Alături de invitaţi speciali Excelenţa Sa M. François Saint-Paul, Ambasadorul Franţei la Bucureşti, şi echipa Roche Bobois din România şi Franţa: Şerban Cismărescu, Raluca Nasta, Alina şi Constantin Dascălu, Martin Gleize, Sasha Lakic şi Suzy Chevalier, la inaugurare au fost prezente peste 150 de persoane care au intrat în universul Roche Bobois.

Impresionantul showroom care se întinde pe o suprafață de 600 mp, este amplasat în centrul orașului și este conceput pentru a permite clienților să experimenteze direct stilul de viață francez – L’Art de Vivre. Cele două colecții, Contemporană și Clasică, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate în magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborările cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel și Missoni.

“Cererea în continuă creștere pentru mobilier de lux din partea clienților români cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois în România. Suntem încântați să expunem produsele și obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea și inovația de care a dat dovadă în permanență. Sperăm ca amprenta noastră se va regăsi în cât mai multe locuințe din România”, a declarat Șerban Cismărescu, Managing Director Roche Bobois România.

Invitaţii au petrecut o seară specială în spaţiul Roche Bobois, alături de presă, arhitecţi, designeri şi oameni de afaceri fiind prezente și vedetele: Andra şi Cătălin Măruţă, Nicolai şi Monica Tand, Oana Roman, Laurent Tourette, Sonia Argint Ionescu, Adina Galupa, Monica Iagăr, Camelia Bălţoi, Simona Ţăranu, Andrei Nourescu, Dorin Chiotea, Adelina Cathias, Maria Radu, Diana Enciu şi Alina Tanasă, Alexia Talavutis (Lala Band), Claudia Pavel (Cream) şi Cristina Herea.