Zilele calduroase de vara nu se incheie o data cu venirea lui septembrie, soarele, desi mai putin stralucitor, ne ofera in continuare zile toride cand inca mai cauti sa te racoresti cu o bautura rece. De aceea, iti prezentam noile sortimente Vienna Ice Coffee, gandite special pentru rasfatul tau de zi cu zi: Vienna Ice Coffee Vanilie si Vienna Ice Coffee Cappuccino, care se alatura celorlalte doua: Vienna Ice Coffee fara zahar adaugat si Vienna Ice Coffee Classic

In pauzele de la birou, cand esti in trafic sau pe drum spre munte ori mare, ia cu tine Vienna Ice Coffee, pentru energie si racoare cat cuprinde!

Dragoste la prima degustare

viennacoffee.jpg

Indiferent ca o preferi clasica, fara zahar adaugat, cappuccino sau cu aroma de vanilie, suntem siguri ca abia astepti sa te delectezi cu o gura de cafea cu lapte care sa-ti puna simturile si mintea in miscare. Vienna Ice Coffee o recunosti usor dupa paharul practic, cu capac de protectie.

Asadar, insufla in fiecare zi un plus de savoare pur vieneza si racoarea din Alpi cu o „coffee to go” pentru zile reusite: Vienna Ice Coffee! Gata preparata si asezonata dupa propriul plac in diverse arome, Vienna Ice Coffee tine pasul cu tine chiar si in cele mai active momente si in acelasi timp, iti ofera o adevarata revigorare a simturilor!

Vienna Ice Coffee se poate achizitiona din benzinariile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile CARREFOUR si din anumite supermarket-uri BILLA si MEGA IMAGE, la pretul recomandat de 6.99 ron.

Pana la sfarsitul lunii august, gasiti gama completa Vienna Ice Coffee in benzinarile MOL la pret promotional de 5.9 ron.

Vienna Ice Coffee este distribuita in Romania de catre compania Maresi Foodbroker SRL.