Rutina ta de beauty isi va dori acest nou aliat. Philips a lansat VisaPure, un aparat cu perii delicate care iti curata tenul si ajuta produsele de ingrijire sa patrunda mai profund in piele.

Philips VisaPure indeparteaza eficient machiajul, celulele moarte si impuritatile si ofera o curatare mult mai eficienta decat curatarea manuala. Imbunatateste absorbtia produselor tale preferate de ingrijire a tenului si stimuleaza microcirculatia pielii.

Vibratiile pe verticala ale periei mobilizeaza impuritatile, celulele moarte si urmele de machiaj, care sunt ulterior indepartate gratie miscarilor de rotatie ale periei. De asemenea, vibratiile verticale au un efect placut de masaj, care elibereaza tensiunea si stimuleaza microcirculatia de la nivelul pielii.

„Simplitatea, dar mai ales naturaletea sunt cele mai sofisticate calitati. Cu cat avem mai putin machiaj, cu atat chipul este improspatat, lasand sa se descopere un ten radios. Prin machiajul natural ne asumam o frumusete nativa. Conturarea delicata a trasaturilor prin machiajul natural are si rolul de intinerire. Machiajul natural impune un ten impecabil ce radiaza de sanatate. Trasaturile chipului pot fi armonios subliniate prin tuse difuze daca tenul este curat, bine hidratat si natural uniformizat. Philips VisaPure iti curata delicat tenul ajutandu-te sa obtii un machiaj perfect al tenului”, precizeaza Dana Argesan, make-up artist.

da.jpg

Philips VisaPure este destinat atat zonei fatei, cat si gatului si decolteului. O curatare completa cu Philips VisaPure dureaza numai 1 minut, iar aparatul iti indica timpul necesar pentru curatarea unei zone. Timer-ul Skin Zone opreste pentru o secunda aparatul pentru a te anunta ca este momentul pentru a trece la zona urmatoare a fetei, alocand 20 de secunde pentru fiecare zona: partea dreapta, partea stanga si zona T (zona fruntii, a nasului si a barbiei). Dupa 1 minut, aparatul se opreste complet.

Aparatul are doua setari in functie de intensitatea dorita, putand fi folosit sub dus, ori de cate ori faci o baie relaxanta, pentru ca este rezistent la apa, si vine la pachet cu trei perii, una pentru ten normal, una pentru ten sensibil si o una pentru exfoliere. Peria normala are 17.000 de peri fini ca matasea care iti maseaza delicat tenul si il protejeaza si poate fi folosita pentru toate tipurile de ten. Peria pentru ten sensibil are 22.000 de peri si mai fini pentru o curatare extrem de delicata si se foloseste pentru tenul sensibil. Atat peria normala, cat si cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic. Peria pentru exfoliere are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicata si peri mai lungi pentru indepartarea celulelor moarte, se recomanda folosirea ei saptamanal, pentru toate tipurile de ten. Se recomanda inlocuirea periilor de curatare (pentru ten sensibil şi normal) la 3 luni si inlocuirea periei de exfoliere la 6 luni. Toate periile pot fi achiziţionate si separat.

Philips VisaPure este un dipozitiv fara fir, flexibil si versatil, cu o incarcare completa asigura 30 de utilizari. Utilizat de doua ori pe zi, acumulatorul va tine cel putin doua saptamani.

Gasiti aparatul in magazinele Douglas, la pretul de 749 lei.