Pentru un look sofisticat, plin de energie si volum maxim foloseste cele mai noi produse Tigi: CATWALK Your Highness Volume Collection. 

Inspirata din moda si creata de echipa internationala Tigi, la noua gama Catwalk s-a colaborat cu designerul international CHRISTOPHER KANE pentru a aduce un suflu unic acestei colectii, atat in salon, pe podium cat si pe strada.

Descris de Anna Wintour (editor-in-chief Vogue) ca fiind "persona fara rival in circuitul modei" Christopher Kane este unul dintre cei mai renumiti designeri, aducand-si aportul la realizarea celei mai noi colectii Catwalk Your Highness! 

Alege oricare dintre produsele colectiei si poti sa iti mentii o coafura cu volum, spectaculoasa, o coafura demna de catwalk!

Cele 6 produse din Catwalk Your Highness sunt adresate celor care doresc sa aiba coafuri pline de de volum, flexibile, fara rigiditatea pe care o confera clasicele fixative, sampoane si balsamuri care dupa spalare ofera parului volum natural si stralucire.

YOUR HIGHNESS ELEVATING SHAMPOO
Pentru corp si miscare
Parul foarte bine spalat si flexibil este materialul esential pentru a crea volum minunat. Acest sampon nu contine sulfati. Lavanda, wisteria, iasomia, si violeta, ofera un final proaspat si usor.
YOUR HIGHNESS NOURISHING CONDITIONER
Pentru a crea volum si stralucire
Lavanda, wisteria, iasomia si violeta imbratiseaza fiecare suvita de par cu hidratare usoara si stralucire. Parul ramane catifelat, plin de corp si delicios la atingere. Panza perfecta pentru a obtine volum remarcabil.
YOUR HIGHNESS THICKENING GEL CRÈME
Pentru luminozitate
Par mai bogat, aceasta formula promoveaza plenitudine impecabila, cu manevrabilitate uluitoare si stralucire. Un amestec de iasomie, violeta si filtre uv ajuta la protejearea parului in timp ce il va face sa arate mai bogat, mai sanatos.
YOUR HIGHNESS ROOT BOOST SPRAY
Spuma pentru volum si textura
Volumul magnific incepe de la radacina. Aceasta ceata fina de spuma ofera volumul si suportul esential pentru un stil dramatic de lunga durata.
YOUR HIGHNESS WEIGHTLESS SHINE SPRAY
Pentru stralucire captivanta
Atingerea de final pentru orice look voluminos este stralucirea sanatoasa. Acest spray de luciu practic, usor, calmeaza electrizarea in timp ce adauga stralucire si luminozitate.
YOUR HIGHNESS FIRM HOLD HAIRSPRAY
Pentru a crea stilul ideal acest fixativ de final mentine coafura in forma. Violeta, iasomia, lavanda si wisteria impreuna cu o bariera uv protejeaza parul intreg sezonul.