Marcheaza schimbarea anotimpului de la iarna la primavara si prin alegerea unui nou parfum, renunta la aromele iernii si alege un parfum usor cu note proaspete.

Noi iti recomandam o noutate din colectia Un Matin au Jardin cu flori de cires de la Yves Rocher. Noul parfum cu flori de cires te va surprinde cu notele sale florale ce te vor purta cu gandul la o plimbare relaxanta prin gradinile cu ciresi infloriti.

yvesrocherunmatinaujardin.jpg

Un acord vegetal se îmbina cu esensa de mandarina verde din Italia pentru a evidenția suflul aerian si diafan al parfumului florilor de cires. Nota florala de mijloc este subliniata prin acordul de migdala verde si este pusa in valoare prin esenta de Patchouli din Indonezia si delicatetea moscului.

Pret Apa de toaleta Un Matin au Jardin 100 ml – 74 lei. Din aceeasi gama gasesti in magazinele Yves Roche si gel de dus parfumat 200 ml – 15,5 lei si lapte parfumat pentru corp 200 ml – 28 lei.

Intampina primavara cu oricare dintre parfumurile colectiei Un Matin au Jardin din care vei putea alege aromele de lacramioare, liliac, trandafir sau floare de citrice.

yvesrocherunmatinaujardin_lacramioara.jpg yvesrocherunmatinaujardin_liliac.jpg

yvesrocherunmatinaujardin_floricitrice.jpgyvesrocherunmatinaujardin_trandafir.jpg