Ce nu ar trebui sa porti la vara desi te-am sfatui sa te gandesti de doua ori? Pantaloni! Ce ar trebui sa porti la vara dar te-am sfatui sa te gandesti de doua ori? Vei vedea mai departe!

Pentru femeile curajoase si inzestrate cu picioare lungi (sau nu) si lucrate la sala (de dorit) si care, evident, vor sa si le expuna marile case de moda precum Dolce & Gabbana sau Prada au propus pentru aceasta primavara/vara 2010  un trend deloc de trecut cu vederea: chilotii de dama ca tinuta de strada. Ei bine, va amintiti de Madonna in 2005 cand isi promova albumul "Confessions on a dance floor" in celebrii ei chiloti-colorati-buni-de-mers-la-sala? Sau poate va e mai familiara Wonder Women (o stiti si ca femeia fantastica), celebrul personaj din seria super eroi ? Despre asta vorbim. 

Voi banuiti ca nu va prinde… Credem ca va inselati… De la vedetele care il vor adopta fara sa clipeasca in showuri sau la petrecerile la care isi doresc sa socheze si pana la fetele care vor sa  petreaca extravagant "fara pantaloni dar in chiloti de dama foarte fashion" toata lumea se va afisa in noul trend. In fond "scandalos" o sa fie mereu la moda, nu?