Frumusețea și inteligența româncelor nu pot fi oprite de nimic! Ai peste 18 ani și ești studentă? Ai peste 1,70 m înălțime și calități de miss, precum aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare? Înscrie-te prin formularul de mai jos și poți câștiga premii în valoare de 30.000 de euro! Dacă te încadrezi în termenii concursului, vei fi contactată în cel mai scurt timp de echipa Fashiontv.

A început cel mai important concurs de frumusețe ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din România și Moldova, într-un eveniment de înaltă clasă, cu premii spectaculoase în valoare de 30.000 de euro!

Miss Universitas 2021 se va desfășura online și offline în perioada 1 martie – 10 mai 2021.

Câștigătoarele Miss Universitas vor participa la concursurile Miss Black Sea și Miss Europa, dar și la evenimentele Fashiontv din Paris, Milano, Londra și Abu Dhabi.

DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

ONLINE

  1. Concursul Online de Voting

Pe pagina de Instagram Fashiontv România se vor publica fotografiile primite de la concurente, iar pe baza numărului de aprecieri se vor premia primele clasate. Aceste câștigătoare vor fi doar pentru concursul online.

OFFLINE

  1. Ședință foto și video cu profesioniști din domeniul fashion, la București

Toate concurentele care au participat la concursul online vor fi invitate la București pentru ședințe foto și filmări realizate cu o echipă de profesioniști.

Ținutele și accesoriile pentru ședințele foto și video vor fi asigurate de către cei mai importanți designeri naționali și internaționali.

Transportul, cazarea și producția ședințelor foto și video va fi asigurată gratuit de către Fashiontv.

Filmările și fotografiile realizate vor fi publicate și promovate pe website-ul și pe paginile de Social Media ale Fashiontv România.

  1. Finala Miss Universitas 2021

Finala concursului Miss Universitas în format fizic va avea loc în luna mai 2021, la București.

Perioada de pregătire și de desfășurare a concursului final Miss Universitas va fi de 5 zile.

Transportul, cazarea, masa, ținutele, machiajul, coafura și producția ședințelor foto și video ale finalistelor concursului Miss Universitas vor fi asigurate gratuit de către Fashiontv.

Finalistele vor fi votate:

  1. De către juriul format din personalități naționale și internaționale, profesori universitari, designeri, stiliști și fotografi de excepție,
  2. Online, pe platforma dedicată concursului, promovată și pe platformele online ale facultăților din toată țara cu sprijinul asociațiilor studențești partenere.

TE POȚI ÎNSCRIE PE TOATĂ PERIOADA DERULĂRII CONCURSULUI ONLINE MISS UNIVERSITAS!

Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului, click aici.

Pentru a vă înscrie la casting, accesați formularul de mai jos.