Frumusețea și inteligența nu pot fi oprite de nimic!

Premiile concursului Miss Universitas 2021 sunt în valoare totală de 30.000 de Euro.

Concursul Miss Universitas 2021 se va desfășura online și offline începând cu data de 22 februarie 2021, cu respectarea tuturor normelor de siguranță în vigoare legate de pandemia de Covid-19.

Câștigătoarele Miss Universitas vor participa la concursurile Miss Black Sea și Miss Europa, dar și la sedințe foto organizate de Fashiontv în Grecia, Monte Carlo, Franța și Emiratele Arabe Unite.

  • ONLINE
  • Concursul Online de Voting

Pe platforma de Instagram Fashiontv România se vor publica fotografiile primite de la concurente, iar pe baza numărului de aprecieri se vor premia primele 3 clasate. Aceste câștigătoare vor fi doar pentru concursul online.

VEZI CARE SUNT PREMIILE CONCURSULUI ONLINE MISS UNIVERSITAS 2021!

  • OFFLINE
  • Ședință foto și video cu profesioniști din domeniul fashion, la București și Mamaia

Toate concurentele care au participat la concursul online vor fi invitate la București și Mamaia pentru ședințe foto și filmări realizate cu o echipă de profesioniști.

Ținutele și accesoriile pentru ședințele foto și video vor fi asigurate de către cei mai importanți designeri naționali și internaționali.

Transportul, cazarea și producția ședințelor foto și video va fi asigurată gratuit de către Fashiontv.

Filmările și fotografiile realizate vor fi publicate și promovate pe website-ul și pe paginile de Social Media ale Fashiontv România.

  • Finala Miss Universitas 2021

Finala concursului Miss Universitas în format fizic va avea loc fizic va avea loc la București. Data evenimentului va fi stabilită în funcție de ridicarea restricțiilor legate de pandemia COVID 19.

Perioada de pregătire și de desfășurare a concursului final Miss Universitas va fi de 5 zile.

Transportul, cazarea, masa, ținutele, machiajul, coafura și producția ședințelor foto și video ale finalistelor concursului Miss Universitas vor fi asigurate gratuit de către Fashiontv.

Finalistele vor fi votate:

  1. De către juriul format din personalități naționale și internaționale, profesori universitari, designeri, stiliști și fotografi de excepție,
  2. Online, pe platforma dedicată concursului, promovată și pe platformele online ale facultăților din toată țara cu sprijinul asociațiilor studențești partenere.