Înscrie-te și poți câștiga premii în valoare de 30.000 de euro!

Frumusețea și inteligența româncelor nu pot fi oprite de nimic!

Concursul Miss Universitas CONTINUĂ!

Acesta este prima etapă de premiere a concursului Miss Universitas 2021 pentru votul online.

ÎNSCRIE-TE ACUM LA MISS UNIVERSITAS  ȘI POȚI CÂȘTIGA O MULȚIME DE PREMII OFERITE DE FASHIONTV ȘI PARTENERII NOȘTRI.

Prima categorie de premii la concursul Miss Universitas 2021 va fi oferită câștigătoarelor concursului online și va cuprinde:

 • Rochii, accesorii, produse și cosmetice marca Fashiontv
 • Ședințe foto în străinătate în Grecia, Monaco, Franța și Emiratele Arabe Unite
 • Internship-uri la companii de top din domeniul IT-ului, marketingului, și telecomunicațiilor.
ROCHII, ACCESORII, PRODUSE ȘI COSMETICE FASHIONTV
ȘEDINȚE FOTO ÎN STRĂINĂTATE ÎN GRECIA, MONACO, FRANȚA ȘI EMIRATELE ARABE UNITE

Câștigătoarele Miss Universitas vor participa la concursurile Miss Black Sea și Miss Europa, dar și la sedințe foto organizate de Fashiontv în Grecia, Monaco, Franța și Emiratele Arabe Unite.

INTERNSHIP-URI LA COMPANII DE TOP DIN DOMENIUL IT-ULUI, MARKETINGULUI ȘI TELECOMUNICAȚIILOR

Pentru că Miss Universitas este un concurs care promovează nu doar frumusețea, dar și inteligenta și talentul tinerelor studente, Fashiontv va oferi câștigătoarelor etapei online a concursului Miss Universitas oportunitatea urmării unui program de internship in cadrul a 3 companii de top:

 • NTT DATA – companie IT multinațională prezentă în peste 50 de state ale lumii, cu rol instrumental în stabilirea și avansarea infrastructurii IT la nivel global și recunoscută de Forbes drept a 5-a cea mai mare companie de servicii IT din lume.
 • Kondiment – Prima companie de marketing digital înființată în România și actualmente una dintre cele mai importante companii din domeniu,  cu un impresionant portofoliu de clienți notabili de pe piața românească și internațională.
 • Vox Carrier – Una dintre primele 5 companii la nivel global, furnizor de soluții de telecomunicații de ultimă generație și câștigătoare a premiului “Best Anti-Fraud Innovation Messaging & Voice” la gala Global Awards 2019.

DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

ONLINE

 1. Concursul Online de Voting

Pe pagina de Instagram Fashiontv România se vor publica fotografiile primite de la concurente, iar pe baza numărului de aprecieri se vor premia primele clasate. Aceste câștigătoare vor fi doar pentru concursul online.

OFFLINE

 1. Ședință foto și video cu profesioniști din domeniul fashion, la București și Mamaia

Toate concurentele care au participat la concursul online vor fi invitate la București și Mamaia pentru ședințe foto și filmări realizate cu o echipă de profesioniști.

Ținutele și accesoriile pentru ședințele foto și video vor fi asigurate de către cei mai importanți designeri naționali și internaționali.

Transportul, cazarea și producția ședințelor foto și video va fi asigurată gratuit de către Fashiontv.

Filmările și fotografiile realizate vor fi publicate și promovate pe website-ul și pe paginile de Social Media ale Fashiontv România.

 1. Finala Miss Universitas 2021

Finala concursului Miss Universitas în format fizic va avea loc la București. Data evenimentului va fi stabilită în funcție de ridicarea restricțiilor legate de pandemia COVID 19.

Perioada de pregătire și de desfășurare a concursului final Miss Universitas va fi de 5 zile.

Transportul, cazarea, masa, ținutele, machiajul, coafura și producția ședințelor foto și video ale finalistelor concursului Miss Universitas vor fi asigurate gratuit de către Fashiontv.

Finalistele vor fi votate:

 1. De către juriul format din personalități naționale și internaționale, profesori universitari, designeri, stiliști și fotografi de excepție,
 2. Online, pe platforma dedicată concursului, promovată și pe platformele online ale facultăților din toată țara cu sprijinul asociațiilor studențești partenere.

TE POȚI ÎNSCRIE PE TOATĂ PERIOADA DERULĂRII CONCURSULUI ONLINE MISS UNIVERSITAS!

Poți câștiga o mulțime de premii spectaculoase oferite de Fashiontv și partenerii Fashiontv.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului, click aici.

Pentru a vă înscrie la casting, accesați formularul de mai jos.