Cea mai prestigioasă agenție de management de modele din lume, agenția Women, va fi prezentă pe 12 iulie la Mamaia prin cei doi reprezentanți ai săi – CEO-ul agenției și directorul de casting Claudia Ottman, cu ocazia castingului organizat de Fashiontv Romania.

 

Tinerele modele sau aspirante la o carieră în modelling vor avea astfel ocazia să fie remarcate  de cea mai importantă agenție de models management din lume și să semneze astfel un contract internațional. Iulia Roșca, model Fashiontv Romania și câștigătoarea titlurilor de frumusețe Miss Litoral și Miss Fashiontv Champagne, a semnat deja un contract cu agenția Women Milano, care este acum reprezentantul la nivel internațional al acesteia. Dacă vrei și tu să devii model și să fii reprezentată la nivel internațional de agenția Women Models Management, înscrie-te prin formularul de mai jos și echipa Fashiontv te va contacta pentru a-ți explica cum poți lua parte la procesul de recrutare al agenției Women Models.

 

WOMEN Management a fost înființată în New York în 1988, având o tradiție în a susține frumusetea non-tradițională. De-a lungul ultimelor două decenii, WOMEN a lansat cariera unor modele precum Carmen Kass, Isabeli Fontana, Julia Stegner, Iselin Steiro, Kate Moss, Jourdan Dunn, Kasia Struss, Fei Fei Sun, Daphne Groeneveld, Anna Ewers și Natasha Poly. Women Moldels Management colaborează cu cele mai importante nume din industria fashion, precum prestigioasele reviste Vogue, ELLE, Cosmopolitan, Harpers Bazaar, cu cele mai importante săptămâni ale modei, precum Milan Fashion Week, Paris Fashion Week, New York Fashion Week, și cu cei mai mari designeri internaționali precum Dolce & Gabbana, Valentino, Burberry sau Armani.