Modelele Irina Ceban, Iuliana Zaborot si Alexandra Andrioaia, au avut onoarea de a fi ambasadoarele Turismului Romanesc in cadrul actiivitatilor de planificare si organizare a viitoarelor proiecte si evenimente Fashiontv, ce vizeaza promovarea turismului romanesc in Emiratele Arabe.

Fascinanta metropola araba ofera o gama larga de modalitati de petrecere a timpului liber de care modelele Fashiontv au profitat la maxim reusind sa imbine armonios activitatile oficiale cu divertismentul exotic.

Daca iti doresti si tu sa calatoresti in cele mai exotice destinatii alătură-te echipei noastre de modele și îți oferim oportunitatea de a te face remarcată. Acum, poți fi chiar tu protagonista prezentărilor de modă, a ședintelor foto și filmărilor, dar și a petrecerilor incendiare care se vor difuza prin intermediul Fashiontv în 193 de țări din întreaga lume.

Caravana Fashiontv 2015 ajunge în cele mai importante orașe ale României pentru a selecta noi talente pe care să le promoveze în lumea modei internaționale.

Urmărește programul Caravanei pe www.fpeople.ro, înscrie-te online în secțiunea Fashion Jobs și vino la casting!