Ea este Andra Grigorescu, târăra de numai 17 ani care a impresionat juriul la două dintre cele mai importante competiții de frumusețe ale anului trecut, câștigând astfel două dintre cele mai râvnite trofee: titlul de Miss Mamaia 2017 la concursul de frumusețe Miss Litoral și Miss Fashiontv Eyewear 2017 la Miss Black Sea.

 

Andra este bucureșteancă, învățând la liceul Grigore Cerchez din capitală. A fost remarcată de scouterii Fashiontv la începutul acestui an, și de atunci ascensiunea ei în lumea modei a luat avânt. Alături de echipa Fashiontv, Andra a fost deja protagonista reclamelor Fashiontv Cosmetics, a participat la photoshootinguri și la evenimentele desfășurate de Fashiontv pe litoralul Mării Negre în vara acestui an.

O listă impresionantă pentru o tânără de numai 17 ani!

Timpul liber care îi mai rămâne după școală și modelling, Andra preferă să îl petreacă desenând sau în compania prietenilor ei. O admiră pe frumoasa Adriana Lima, supermodelul internațional pe urmele căreia speră să pășească și ea.

 

Vrei să fii și tu model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuitparticipă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.