Andreea Mateescu, câștigătoarea titlului de Miss Fashiontv Romania 2016, a avut parte de o vacanta de vis in Abu Dhabi unde s-a bucurat de soare, caldura si petreceri la piscina.

Frumoasa câștigătoare a titlului de Miss Fashiontv 2016 a petrecut noaptea de Anul Nou într-una dintre cele mai selecte locații din Abu Dhabi, Khalifa City din zona rezidențială de lux a orașului. În zilele ce au urmat, Andreea a vizitat cele mai importante atracții ale Dubai-ului precum Mall Dubai – construcție impresionantă gazdă a celor mai luxoase branduri internaționale, a vizitat parcul de distracții Ferrari World Abu Dhabi, sau s-a delectat cu spectacolul de teatru și acrobații RED Show. Totodată, Andreeaa încheiat și un contract de colaborare cu cea mai prestigioasă companie de bijuterii de lux din lume, celebra Mouawad ce creeză bijuteriile pentru fashion show-urile Victorias Secret. Andreeava avea avea oportunitatea să lucreze, astfel, alături de modele consacrate, de talie internaţională, care au devenit deja iconice pentru ultracunoscutul brand de lenjerie intimă Victorias Secret. Ea se va reîntoarce în Abu Dhabi şi Dubai în luna aprilie, când va lua parte la Arabian Fashion Week, cel mai important festival de modă din Emiratele Unite.

Andreea Mateescu are 18 ani, o înălțime de 1,79m, 50 de kilograme, este din București și învață la Colegiul Național Ion Luca Caragiale. Iubește modelingul, muzica, filmul, să citească romane bune, să danseze și să picteze atât în creion cât si in ulei si acuarele. Dorește să studieze la Academia de Studii Economice și să ajungă o femeie de afaceri de succes. Colaborarea cu Fashiontv a început în vara anului trecut, când frumusețea deosebită a Andreei a propulsat-o pe podiumurile mai multor prezentări de modă și drept câștigătoare a mai multor titluri de frumusețe în cadrul concursurilor de Miss organizate de Fashiontv. Andreea consideră că ingredientele succesului sunt munca, seriozitatea, perseverenta, devotamentul si atitudinea.
Persoanele pe care le admiră sunt: Catalin Botezatu, Madalina Ghenea, Claudia Schiffer, Selita Ebanks, Laetitia Casta si multe altele.
Motto-ul dupa care se ghidează in viata este: “Secretul elegantei consta in simplitate”.

Citatul preferat al Andreei este: „La femeia prost îmbrăcată îţi aminteşti haina. La femeia bine imbrăcată îţi aminteşti persoana.”, Coco Chanel.
Sfaturile Andreei pentru o tanara aspiranta la meseria de model sunt: sa fie o persoana serioasa, punctuala, responsabila care face aceasta meserie din pasiune si nu din interes si nu in ultimul rand sa isi faca si o cariera in paralel deoarece frumusetea nu tine o viata, aceasta fiind efemera.