Andreea Mateescu, tânăra de 18 ani care a cîștigat în toamna anului trecut titlul de Miss Fashiontv Romania 2016, va deveni imaginea celebrelor bijuterii Mouawad.

Andreea a călătorit la începutul anului în Abu Dhabi, spectaculoasa metropolă a Emiratelor Arabe. Pe lângă faptul că s-a bucurat de soare, caldură și petreceri la piscină, Andreea a participat la un important casting pentru promovarea bijuteriilor Mouawad. Frumoasa tânără fotomodel a reușit să impresioneze organizatorii castingului, aceștia desemnând-o câștigătoare.

Andreeaa încheiat astfel un contract de colaborare cu cea mai prestigioasă companie de bijuterii de lux din lume, celebra Mouawad ce creeză bijuteriile pentru fashion show-urile Victorias Secret. Andreeava avea avea oportunitatea să lucreze, astfel, alături de modele consacrate, de talie internaţională, care au devenit deja iconice pentru ultracunoscutul brand de lenjerie intimă Victorias Secret.

Andreea se va reîntoarce în Abu Dhabi şi Dubai în luna aprilie, când va lua parte la Arabian Fashion Week, cel mai important festival de modă din Emiratele Unite.