Modelele FashionTV România au strălucit din nou în lumina reflectoarelor la cea mai fashion petrecere a sezonului din capitala Austriei. Un eveniment aniversar cu totul și cu totul special, care a marcat 1 an de la deschiderea FashionTV Cafe Vienna și la care a fost prezent și Michel Adam, președintele FashionTV.

Printre invitații speciali ai serii s-au numărat și Ania J, cunoscuta VJ-iță și solistă de la FashionTV, designerii colecției F Eyewear, dar și designerul român Clara Rotescu, care a venit la Viena cu cea mai nouă colecție vestimentară a sa.

După un turneu extraordinar de promovare a noii linii de accesorii F Eyewear, care a ajuns în această toamnă în destinații fascinante precum Paris, Londra, Hong Kong și, cel mai recent, în Dubai, modelele FashionTV România au dat tonul super petrecerii aniversare de la Viena. Distracția a fost asigurata pe tot parcursul serii prin modă și ținute spectaculoase, dar și printr-un playlist incendiar.

1-year-anniversary-fashiontv-cafe-viena-2.jpg

Modelele, printre care s-au numărat și câștigătoare ale concursului internațional Fashiontv Black Sea Model Awards, au încântat invitații prezenți la petrecere, ele defilând pe parcursul serii în ținute exclusiviste semnate Clara Rotescu și în creații Cielle Couture. Cele mai admirate accesorii ale serii au fost, inevitabil, ochelarii marca FashionTV.

1-year-anniversary-fashiontv-cafe-viena-148.jpg

1-year-anniversary-fashiontv-cafe-viena-206.jpg

Foto: Alex Matei