E una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe postul FashionTV. Model, solistă și un DJ cu renume internațional, care a organizat unele din cele mai reușite petreceri pentru Madonna, Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana și nu numai. Ania J s-a aflat de 1 Mai la Mamaia, unde a luat parte la petrecerea de deschidere a Fashion Summer Festival 2014.

Artista a urcat pe scena din Clubul Bellagio, unde a interpretat piesa sa Trillionaire. Această piesă va avea în curând și un videoclip propriu care va rula pe FashionTV și va prezenta imagini filmate în Paris, Saint Tropez, Miami și, surpriză, și din Mamaia, pentru că Ania J a profitat de vizita sa pe litoralul românesc pentru a filma cadre cu stațiunea și alături de modelele FashionTV, ce vor fi incluse în clip.

Stațiunea Mamaia va fi, astfel, promovată alături de destinații turistice de renume, aceasta fiind încă o oportunitate oferită de FashionTV de a promova turismul românesc în peste 190 de țări din întreaga lume.

Descoperă mai jos imagini în exclusivitate de la filmările realizate de Ania J în Mamaia, alături de modelele FashionTV România. Machiajul Aniei a fost realizat de make-up artist Florina Mărcuță de la Școala de machiaj Cotimanis Show.