Modelele fashiontv Romania participa au participat la Festivalul International de Film de la Berlin, unul dintre cele mai apreciate evenimente de celebrare a productiilor video.

Fondatorul fashiontv Michel Adam va promova cu aceasta ocazie in cadrul unui eveniment ce va avea loc in luxosul hotel Adlon Kempinski din Berlin ultima creatie cinematografica realizată de F Films- Next Year in Shanghai – Exodus From Vienna. Frumoasele romance vor beneficia de o mare expunere internationala, avand o sansa reala de afirmare in industria filmului si a modei.

De asemenea, fashiontv organizeaza competitia Best Model Actress, in cadrul careia tinerele modele aspirante la o cariera in actorie vor putea obtine roluri in filmele marca fashiontv si nu numai.

Asa cum deja ne-am obisnuit, seria evenimentelor de la Berlin se va incheia cu un F.Party, de la care nu vor lipsi si modele fashiontv Romania.

Modelele fashiontv Romania recrutate recent prin intermediul Caravanei au avut sansa de a calatori si de a vizita cele mai importante atractii din capitala Germaniei.

Diana Bogdan este una dintre norocoasele care a plecat alaturi de fashiontv Romania la Berlin: „Am aplicat pe site-ul fpeople.ro la sectiunea Fashion Jobs si am fost selectata pentru a participa la castingul din data de 04.02.2015, iar fashiontv Romania mi-a oferit sansa de a participa la Festivalul International de Film de la Berlin si totodata de de a vizita capitala Germaniei.”

Zilele minunate pe care cele sase tinere le-au petrecut in Berlin cu ocazia Festivalului International de Film au inclus si vizitarea celor mai importante atractii turistice ale acestui oras dinamic si plin de viata. Printre renumitele monumente la care modelele s-au lasat surprinse de camerele de filmat fashiontv s-au numarat Poarta Brandenburg, Reichstag- sediul Parlamentului German si Coloana Victoriei.

Si tu poti calatori cu fashiontv Romania! Inscrie-te si aplica aici la joburile noastre de model!