Au fost prezente la cel mai tare party din București, F Party susținut de Fashiontv Romania și Princess Club în faimosul club din zona Regiei București, și au câștigat invitații pentru a participa la cele mai tari petreceri F Party din Paris și Milano!

Este vorba de Ramona și Bianca, două tinere studente care au ales să-și petreacă seara de joi, 19 ianuarie, în Club Princess. Aici, echipa Fashiontv a răsplătit Cea mai fashion ținută și Cele mai fashion accesorii, desemnându-le pe cele două frumoase tinere ca fiind câștigătoare. Pe lângă invitațiile la F Party-urile ce vor avea loc în Paris și Milano luna viitoare, Ramona și Bianca au câștigat și produse din linia F Eyewear, al căror design este semnat de Michel Adam, fondatorul Fashiontv.

Poți fi și tu următoarea căștigătoare! Te așteptăm joia asta în Club Princess din Strada Constantin Ghercu nr. 16 -22 (tel: 0720 535 383) unde fashiontv va premia:

  • Cea mai Fashion ținută
  • Cele mai fashion accesorii
  • Cea mai fashion persoană

Surprizele serii vor fi băuturi gratis la bar, DJ-i care vor face atmosfera incendiară și show-uri fashion spectaculoase! Vino la F Party în Club Princess și fă-te remarcată!