Azi facem spectacol la Londra! În premieră absolută, stațiunea Mamaia este promovată în cadrul celui mai prestigios târg internațional de turism: WTM London 2014, care se desfășoară zilele acestea în capitala Regatului Unit.

Personajele de carnaval, costumele spectaculoase și atracțiile pentru care Mamaia a devenit cunoscuta vor încânta vizitatorii imensului spațiu expozițional din Londra, printr-un spectacol organizat de Fashion Luxury Events.

La standul României de la WTM London 2014, programul include prezentarea filmului oficial al stațiunii Mamaia, proiecții video, dar și momente inedite cu scopul de a reflecta acele aspecte care disting Mamaia pe harta destinațiilor turistice ce merită vizitate: evenimente, cluburi, petreceri, plaje.

Momentul cel mai important al show-ului pregătit de reprezentanții noștri este programat pentru miercuri, 5 noiembrie, în cadrul WTM Festivals – o secțiune a târgului care încurajează participanții să își promoveze cât mai informal și inedit destinațiile turistice pe care le reprezintă – unde anul acesta Mamaia va avea un spectacol propriu alături de Egipt, Filipine, Belgia, Caraibe, Africa de Est și de Vest, Cipru și Taiwan.

pussycat-doll-kymberley-wyatt-boogies-away-whilst-heavily-pregnant-on-the-las-vegas-stand-at-world-travel-market.jpg

Membra trupei Pussycat Dolls, Kymberley Wyatt, la standul Las Vegas de la WTM London 2014

petra-winner.jpg

Supermodelul Petra Nemcova, fondatoarea Fundației Happy Hearts, a fost premiată la Wolrd Tourism Awards de la WTM London 2014

wtm.jpg

Imagine de ansamblu de la WTM London 2014, cel mai important târg internațional de turism

caraibe.jpg

Detaliu din secțiunea târgului dedicată zonei Americii și Caraibilor

Mai multe imagini din cadrul târgului de anul acesta, în galeria de mai jos. Revenim cu detalii de la Londra!