Fashiontv continuă linia celor mai importante prezentări și evenimente din industria modei și frumuseții, într-una dintre cele mai eclectice și exclusiviste destinații din lume – ineditul Dubai.

Luni, 12 octombrie a avut loc loc lansarea celui mai nou birou Fashiontv din Dubai, alături de evenimente conexe, precum lansarea colecției de ochelari Fashiontv Eyewear 2016, cât și a produselor Fashiontv. În prezența președintelui fashiontv Michel Adam, precum și a altor personalități importante din lumea modei, precum directorul Fashiontv Alona Fischbein, CEO-ul liniei Fashiontv Eyewear Elie Bou Boutrous, directorul Fashiontv Eyewear Alain Bou Boutrous și Directorul Creativ și designer Hiba Kadri, modelele au inaugurat cel mai nou sediu Fashiontv, amplasat în inima extraordinarului Dubai.

Inaugurarea a adus în lumina reflectorelor colecția limitate I love Fashiontv Eyewear, o selecție inedită de modele de ochelari de soare precum Fashion Hero sau Flirtatious Feline, cu finisaje hand-made și inserții aurii sau arginii pentru un look extra luxury.

Pe parcursul noului sezon de evenimente vor fi realizate prezentări ale celor mai cunoscute branduri internaționale, vor fi realizate clipuri în cele mai faimoase locatii de atracție turistică, dar vor avea loc și Fashiontv Parties. În următoarele 6 luni vor avea loc peste 20 evenimente produse de echipa Fashiontv în Dubai.