Pentru că şi-a făcut un scop din a promova, cu devotament, frumuseţile României la nivel internaţional, FashionTV România organizează un eveniment care va aduce în centrul atenţiei Bucureştiul Capitală Europeană.

Istoria Bucureştiului, identitatea oraşului văzută prin arhitectură, cultură, oportunităţile turistice din perspectiva sectorului de business şi a celui de relaxare, dar şi Bucureştiul luxury, din care nu lipsesc brandurile internaţionale de top. Acestea sunt principalele componente ale spectacolului pe care FashionTV România îl pregăteşte invitaţilor care se vor afla marţi, 8 aprilie, începând cu ora 20, la World Trade Center Bucharest.

Aşteptaţi-vă la un show de excepţie, care va include filme şi momente artistice dedicate Bucureştiului, dar şi prezentări de modă ale brandurilor Prada, Dolce&Gabbana, Etro, Fendi, Giorgio Armani, Neil Barrett, DSquared2, accesibile în România prin magazinul multibrand Mengotti. Totodată, va avea loc şi o dublă lansare Mercedes Benz – Noua Clasă GLA şi Noua Clasă C – prin Ţiriac Auto.

Spectacolul va fi transmis live pe Fpeople.ro, iar aspecte din show vor fi difuzate ulterior pe postul internaţional FashionTV.